Aanbod voor particulieren

Kennismaking

Wil je weten of een wandelcoachtraject iets voor je is? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking. Ik neem je mee de natuur in en laat je tijdens een wandeling van ongeveer een uur ervaren wat de coaching je kan opleveren.

Maak ruimte voor jouw werkelijke wens

Het wandelcoachtraject “Maak ruimte voor jouw werkelijke wens” bestaat uit 4 wandelingen. Dit traject is erop gericht om op te adem komen en vanuit een frisse blik naar je drukke leven kijken. Wat doe je allemaal? Doe je wat je belangrijk vindt? Het gaat om 100% me-time. Met behulp van oefeningen in de natuur (her)vind je je plezier, diepere wensen en verlangens. Je brengt ze (nog beter) in kaart. Ook besteden we aandacht aan acceptatie van de situatie van dat moment en hoe je toch ruimte creëert voor jezelf en je eigen wensen. Ik begeleid je hierbij en bied je handvatten om echt stappen te zetten naar een duurzaam lichter en meer vervullend leven.

Gezond omgaan met stress

Dit wandelcoachtraject is er speciaal voor jou als je veel of zelfs chronische stress ervaart. In dit traject is er extra aandacht voor het op adem komen en het (her)vinden van je energiebronnen. Je leert omgaan met je eigen stressoren en valkuilen. Je vindt  je eigen weg naar meer energie en levenslust.

Losse (opfris) coachingswandeling

Wil jij na een coachingstraject nog eens wandelen om je ingeslagen weg krachtig voort te zetten? Of plan je liever eerst een losse coachingswandeling? Ook dat is mogelijk.