Noor van de Hulsbeek

Coach & Mindfulnesstrainer in Alkmaar

Als kind had ik al een fascinatie voor de natuur. Urenlang lag ik op de grond bij een vijver. Verwonderd over deze mini- biotoop en wat zich daar afspeelde. Kikkers, waterjuffers, wuivend riet, je eigen reflectie in het water. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Deze fascinatie voor de natuur heb ik nog steeds. Ik loop meerdere keren per jaar lange afstandswandelingen. Ik blijf me verwonderen. De natuur biedt me rust, momenten voor reflectie en een gevoel van thuiskomen.

Net als ieder mens heb ik ook roerige tijden gekend. Zoekend naar een goede balans tussen in- en ontspanning, het omgaan met mijn sensitiviteit, met vervelende dingen in mijn leven en naar meer aandacht voor wat ik echt belangrijk vind. Juist deze periodes en de professionele reflectie hierop, hebben mij waardevolle levenslessen gebracht.

″De rode draad is eigenlijk altijd persoonlijke ontwikkeling geweest.″

Als moeder met twee jonge kinderen weet ik dat het realiseren van wensen in deze drukke tijd niet makkelijk is. En toch blijkt het mogelijk. Juist als ik ruimte maak om even uit de hectiek te stappen en met een frisse blik naar mijn huidige leven te kijken. Er is altijd ruimte voor kleine stappen. Het effect blijkt steeds groter dan ik denk.

In mijn loopbaan heb ik vele wegen bewandeld. Van jurist, naar beleidsadviseur tot P&O professional, mindfulnesstrainer en wandelcoach. De rode draad is eigenlijk altijd (persoonlijke) ontwikkeling geweest. Hoe werkt gedrag en gedragsverandering? Wat gebeurt er in interactie tussen mensen? Wat is de kracht van aandacht en stilte? Ik doe niets liever dan anderen begeleiden in hun eigen ontwikkelpad.

In wandelcoaching komen mijn interesses en alles wat ik hiervoor heb gedaan tezamen. Mijn liefde voor de natuur en persoonlijke ontwikkeling, mijn kennis en talenten. 

Interesse in een wandeling?

Wil jij ook meer lucht, licht en ruimte ervaren? En bewust stappen zetten om je wens te realiseren? Neem dan vooral contact met me op.